preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 8. 10. 2018.

Ukupno: 517519
Danas: 54
Lista linkova je prazna
Projekti 2012/13.

Zemlja bez granica i ordinacija Uči – nauči III. gimnazije Osijek

Upisi 2012/13.

 

Ljetni upisni rok - drugi upisni krug

Prijave za jesenski upisni rok će se održati 20.08.2012., rezultati će biti objavljeni 21.08., a upisi će biti 22.08.2012.

Za upis je preostalo 45 mjesta.

 

Ljetni upisni rok - drugi upisni krug

Rezultati http://www.gimnazija-treca-os.skole.hr/upload/gimnazija-treca-os/images/static3/1459/attachment/upisi_2_rok.pdf

Prijave za upis u drugom upisnom krugu će se održati u ponedjeljak 09. srpnja 2012. od 8 do 16 sati. Za upis je preostalo 48 mjesta.

 

Ljetni upisni rok - prvi upisni krug

Rezultati upisa

Nakon prvog upisnog kruga broj nepopunjenih upisnih mjesta je 48.

Upisi će se održati u četvrtak 5. srpnja 2012. od 8 do 16 sati. Na upis je neophodno donijeti upisnicu i po potrebni obrazac za ostvarivanje sufinanciranja troškova prijevoza za redovite učenike srednjih škola.

Napomena:

 • Prilikom popunjavanja upisnice u polje "STRANI JEZICI KOJE ŽELIM UČITI" upisati izabrani izborni predmet ( engleski jezik 1 - početni / engleski jezik 6 - nastavljački / informatika / matematika / njemački jezik 1 / njemački jezik 6 / talijanski jezik )
 • Upisnicu mora potpisati i učenik i roditelj

 

http://www.mindmeister.com/176106643/upisi-2012-13

Popis predmeta

Državna Matura

Kalendar webinara za državnu maturu 2011./2012.

Izvor: skole.hr

U organizaciji Udruge Samo jedan klik, Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja i CARNeta, na portalu www.mojamatura.net redovito se organiziraju webinari o državnoj maturi namijenjeni maturantima hrvatskih škola.

Webinare vode profesori iz raznih dijelova Hrvatske koji ponavljaju bitne cinjenice iz ispitnih kataloga, obraduju podrucja ispitivanja, navode obrazovne ishode i strukturu ispita na državnoj maturi te nude mnoštvo korisnih savjeta.

Webinari ce se održati na adresi http://acp.carnet.hr/maturahr, a istovremeno ce se moci pratiti putem online streaminga na CARNetovom Media on Demand portalu.

Detaljne upute za ulaz u virtualnu sobu možete procitati ovdje. Preporuka za pristup webinaru je korištenje Internet Explorera ili Mozille Firefoxa. Sudionici se mogu prijaviti kao GOST - sa svojim imenom ili nadimkom.

Snimke ce se moci pogledati i naknadno na linku http://mod.carnet.hr/.

Raspored održavanja webinara

 • Webinar: Matematika - viša razina

  u srijedu 16. svibnja, od 21 do 22:30 sati

  Webinar ce voditi Sonja Lušic Radoševic, profesorica u IX. gimnaziji u Zagrebu.

  Predstavit ce bitne cinjenice iz ispitnog kataloga te ponoviti podrucja ispitivanja, obrazovne ishode i strukturu ispita na primjerima zadataka iz Matematike na državnoj maturi te dati još koji koristan savjet u zadnji trenutak.

 • Webinar: Hrvatski jezik na državnoj maturi u cetvrtak, 17. svibnja, od 21 do 22:30 sati

   

   

  Webinar ce voditi Nataša Sajko, profesorica u Medicinskoj školi u Varaždinu. Predstavit ce bitne cinjenice iz ispitnog kataloga te ponoviti podrucja ispitivanja, obrazovne ishode i strukturu ispita na primjerima zadataka iz hrvatskoga jezika na državnoj maturi te dati još koji koristan savjet u zadnji trenutak.

 • Webinar: Engleski jezik na maturi - viša razina u ponedjeljak, 21. svibnja, od 21 do 22 sata

   

  Webinar ce voditi Marijana Smolcec, profesorica u Gimnaziji Bernardina Frankopana u Ogulinu. Predstavit ce bitne cinjenice iz ispitnog kataloga te ponoviti podrucja ispitivanja, obrazovne ishode i strukturu ispita na primjerima zadataka iz Engleskog jezika na državnoj maturi te dati još koji koristan savjet u zadnji trenutak.

 • Webinar: Njemacki jezik na maturi u srijedu, 23. svibnja, od 21 do 22:15 sati

   

  Webinar ce voditi profesorica Tatjana Antic. Predstavit ce bitne cinjenice iz ispitnih kataloga te ponoviti podrucja ispitivanja, obrazovne ishode i strukturu ispita na primjerima zadataka iz Njemackoga jezika na državnoj maturi.

 • Webinar: Politika i gospodarstvo u petak, 25. svibnja, od 21 do 22:30 sati

   

  Webinar ce voditi Lena Tukulj, profesorica u IX. gimnaziji u Zagrebu. Predstavit ce bitne cinjenice iz ispitnog kataloga te ponoviti podrucja ispitivanja, obrazovne ishode i strukturu ispita na primjerima zadataka iz Politike i gospodarsta na državnoj maturi te dati još koji koristan savjet u zadnji trenutak.

 • Webinar: Fizika u ponedjeljak, 28. svibnja, od 21 do 22.30 sati

   

  Webinar ce voditi Nedeljko Begovic, profesor u Gimnaziji Matije Antuna Reljkovica u Vinkovcima. Ukratko ce ponoviti bitne cinjenice iz ispitnog kataloga, obrazovne ishode i strukturu ispita. Detaljnije ce govoriti o prijašnjim zadacima za koje se ispostavilo da su ucenicima problematicni i da je postotak riješenosti bio izuzetno nizak.

 • Webinar: Matematika - osnovna razina u utorak, 29. svibnja, od 21 do 22.30 sati

   

  Webinar ce voditi Sonja Lušic Radoševic, profesorica u IX. gimnaziji u Zagrebu. Ukratko ce ponoviti bitne cinjenice iz ispitnog kataloga, obrazovne ishode i strukturu ispita. Detaljnije ce govoriti o prijašnjim zadacima za koje se ispostavilo da su ucenicima problematicni i da je postotak riješenosti bio izuzetno nizak te dati još koji koristan savjet u zadnji trenutak.

 • Webinar: Psihologija na državnoj maturi u cetvrtak, 31. svibnja, od 21 do 22.30 sati

   

  Webinar ce voditi Vesna Hustnjak, profesorica u IX. gimnaziji u Zagrebu. Predstavit ce bitne cinjenice iz ispitnog kataloga te ponoviti podrucja ispitivanja, obrazovne ishode i strukturu ispita na primjerima zadataka iz Psihologije na državnoj maturi te dati još koji koristan savjet u zadnji trenutak.

 • Webinar: Biologija u petak, 1. lipnja, od 21 do 22.30 sati

   

  Webinar ce voditi Marija Repulec Glogovic, profesorica u IX. gimnaziji u Zagrebu. Predstavit ce bitne cinjenice iz ispitnog kataloga te ponoviti podrucja ispitivanja, obrazovne ishode i strukturu ispita na primjerima zadataka iz Biologije na državnoj maturi te dati još koji koristan savjet u zadnji trenutak.

 • Webinar: Kemija u ponedjeljak, 4. lipnja, od 21 do 22.30 sati

   

  Webinar ce voditi Marija Repulec Glogovic, profesorica u IX. gimnaziji u Zagrebu. Predstavit ce bitne cinjenice iz ispitnog kataloga te ponoviti podrucja ispitivanja, obrazovne ishode i strukturu ispita na primjerima zadataka iz Kemije na državnoj maturi te dati još koji koristan savjet u zadnji trenutak.

 • Webinar: Sociologija u utorak, 5. lipnja, od 21 do 22.30 sati

   

  Webinar ce voditi Lena Tukulj, profesorica u IX. gimnaziji u Zagrebu. Predstavit ce bitne cinjenice iz ispitnog kataloga te ponoviti podrucja ispitivanja, obrazovne ishode i strukturu ispita na primjerima zadataka iz Sociologije na državnoj maturi te dati još koji koristan savjet u zadnji trenutak.

 • Webinar: Informatika u srijedu, 6. lipnja, od 21 do 22.30 sati

   

  Webinar ce voditi Vesna Tomic, profesorica u Gimnaziji A. G. Matoša u Ðakovu. Predstavit ce bitne cinjenice iz ispitnog kataloga te ponoviti podrucja ispitivanja, obrazovne ishode i strukturu ispita na primjerima zadataka iz Informatike na državnoj maturi te dati još koji koristan savjet u zadnji trenutak.

 •  


Natjecanja

Sva ovogodišnja natjecanja su završila. Rezultate možete pogledati na: http://www.gimnazija-treca-os.skole.hr/?news_id=322#mod_news

Tražilicae - Dnevnik


Važne informacije

Dragi korisnici internetske stranice III. gimnazije Osijek,

fotografije i videe događanja, obilježavanja, projekte, akcije i aktivnosti u našoj Školi možete pogledati na sljedećim poveznicama:

Facebook III. gimnazije Osijek

Youtube III. gimnazije Osijek

Instagram III. gimnazije Osijek

 Off topic


Pogledajte, pročitajte!
Lista linkova je prazna
preskoči na navigaciju